MUSICAL PRODUCTIES GAANDEREN

Welkom op onze site!

Welkom op de site van Musical Producties Gaanderen!

Musical Producties Gaanderen/Gelderland (MPG) is een musicalgroep met als hoofddoel het beoefenen van zang, drama en dans in de vorm van muziektheater.

Niet alleen vóór maar ook achter de coulissen worden daarbij talenten ontplooid. MPG biedt namelijk naast een (semi-)professioneel platform voor amateurbeoefenaars van muziektheater, ook een geweldige gelegenheid voor mensen die als helpende hand aan de slag willen met het ontwerpen en naaien van kostuums en het bouwen van decors. Daarnaast verschaft MPG eveneens laagdrempelig jeugdtheater voor mensen onder de veertien en wil de vereniging cultureel bewustzijn bevorderen.

Meer weten? Kijk eens rond op onze site.

Huidige Producties

Nieuws

WIE IS ER VERSCHREKKELIJK BLIJ?

02-11-22
Na 3 weken vol met auditie-rondes, komt er vanavond eindelijk antwoord op bovenstaande vraag en wordt duidelijk wie Shrek mag gaan spelen, wie er Fiona wordt en wie de rol van Ezel mag gaan…

MPG SPECULAASACTIE

27-10-22
Traditiegetrouw verkopen wij ook dit jaar weer speculaas om onze clubkas financieel gezond te houden! Zo kunnen we weer de mooiste producties voor u op de planken brengen…            

Dank voor uw stem!

18-10-22
Dankzij uw stem hebben wij het prachtige bedrag van 398,28 euro in ontvangst mogen nemen. Met dit mooie bedrag gaan wij onder anderen weer een mooie productie op de planken brengen!          

Voor onze musicalproducties hebben wij een aantal nominaties mogen ontvangen.

Scroll naar boven