G-Sleuteltjes

De G-Sleuteltjes zijn het kinderkoor van MPG, de groep waar het ooit allemaal mee begon.

40 tot 50 kinderen in de leeftijd van 8 tot 14 jaar die onder leiding van hun eigen jonge artistieke leiding ieder jaar een vrolijke familiemusical op de planken brengen. De kinderen zijn afkomstig uit Gaanderen en de wijde omtrek.

Uitbundige kinderen die graag in de spotlight staan en hun toekomstige carrière als popster al hebben uitgedacht, maar ook verlegen kinderen die graag zachtjes meezingen met de radio vinden hun plek binnen de G-Sleuteltjes. De één speelt graag een hoofdrol, de andere gaat liever met de meute mee maar iedereen is welkom. Angsten worden overwonnen, grenzen worden gelegd, talenten worden ontwikkeld en er worden vriendschappen gesloten. Daarnaast wordt er veel lol gemaakt.

Tijdens het repetitieproces en in de schouwburg worden de kinderen ondersteund en begeleid door een groot team vrijwilligers dat vooral bestaat uit ouders van de kinderen en hun inmiddels wat oudere voorgangers. Deze vrijwilligers zorgen ervoor dat de kinderen op tijd op het podium staan, in een mooi kostuum voor een prachtig decor.

MPG Jeugtheater brengt ieder seizoen een voorstelling op de planken op de ‘kleine’ Gelderlanderzaal in Schouwburg Amphion te Doetinchem. Ze spelen op zaterdagavond, zondagochtend en zondagmiddag een voorstelling. Onder de naam ‘MPG Jeugdtheater’ spelen zij familievoorstellingen die doorgaans geschikt zijn voor bezoekers vanaf 6 jaar.

DSC 1418

Lid Worden

Door de prettige sfeer en kwaliteit van onze voorstellingen is het MPG Jeugdtheater erg populair. Hierdoor hebben wij helaas een wachtlijst voor nieuwe leden.

Meisjes van 8 tot 11 jaar en jongens van 8 tot 14 kunnen zich altijd aanmelden voor deze groep.
Aanmelden voor de wachtlijst is geheel vrijblijvend. Zodra je kind aan de beurt is krijg je een oproep met verdere informatie. Je kind mag dan een aantal keer meer repeteren voor hij of zij definitief wordt ingeschreven.

De gemiddelde wachttijd is momenteel anderhalf jaar.

klik hier om je in te schrijven.