Vrienden van MPG

Al ruim 35 jaar voert MPG musical producties op voor een groot publiek, o.a. Jesus Christ Superstar en Hair. In 2016 zal door MPG Jeugdtheater Pocahontas de musical worden opgevoerd. Voor deze producties zijn we in grote mate afhankelijk van sponsoren.

Wat zijn de vrienden van MPG?
Ons doel is van de ‘Vrienden van MPG’ een groep te maken die MPG financieel kan ondersteunen. Een ‘Vriend van MPG’ kan iemand zijn met een bedrijf maar ook een particulier. Wij vragen onze ‘Vrienden’ een bijdrage van €10,00 per maand (€120,00 per jaar). We zijn ons er heel erg van bewust dat we leven in een tijd waar geld doneren niet een eerste prioriteit is, daarom krijgt u als ‘Vriend van MPG’ ook iets terug.

Wat krijgt u voor deze ondersteuning van ons?

  • Iedere donateur krijgt 2 vrijkaartjes voor een voorstelling van MPG naar keuze in het lopende productiejaar.
  • Uitnodiging om met 2 personen tijdens de laatste doorloop van G-Majeur aanwezig te zijn. Tijdens deze avond/middag heeft u de mogelijkheid om met uw ‘mede-vrienden’ te netwerken.
  • Uiteraard komt uw naam op onze website eventueel met een logo van uw bedrijf en een link naar uw website. Ook wordt uw naam vermeld in ons programmaboekje. 

Wij hopen dat we uw interesse voor de ‘Vrienden van MPG’ hebben kunnen aanwakkeren. Heeft u vragen en/of ideeën voor ons, neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via vriendenvan@musicalproducties.nl

Wilt u ons liever op andere manieren sponsoren dan kunt u ook bij ons terecht. Wij horen graag van u!

De volgende Vrienden gingen u al voor