G-Sleuteltjes

De G-Sleuteltjes is het kinderkoor van MPG, de groep waar het ooit allemaal mee begon. 40 tot 50 kinderen in de leeftijd van 8 tot 14 jaar die onder leiding van hun eigen jonge artistieke leiding ieder jaar een vrolijke familiemusical op de planken brengen. De kinderen zijn afkomstig uit Gaanderen en de wijde omtrek.

Uitbundige kinderen die graag in de spotlight staan en hun toekomstige carrière als popster al hebben uitgedacht, maar ook verlegen kinderen die graag zachtjes meezingen met de radio vinden hun plek binnen de G-Sleuteltjes. De één speelt graag een hoofdrol, de andere gaat liever met de meute mee maar iedereen is welkom. Angsten worden overwonnen, grenzen worden gelegd, talenten worden ontwikkeld en er worden vriendschappen gesloten. Daarnaast wordt er veel lol gemaakt.

Tijdens het repetitieproces en in de schouwburg worden de kinderen ondersteund en begeleid door een groot team vrijwilligers dat vooral bestaat uit ouders van de kinderen en hun inmiddels wat oudere voorgangers. Deze vrijwilligers zorgen ervoor dat de kinderen op tijd op het podium staan, in een mooi kostuum voor een prachtig decor.

DSC 1418